Αρχική Σελίδα

Liling Dacheng Ceramic Industry Co.,Ltd

Εταιρικό Προφίλ

Η Liling Dacheng που η κεραμική Co. βιομηχανίας, ΕΠΕ βρίσκεται στη Liling, επαρχία Hunan, έχει αφιερωθεί να εξετάσει τα κεραμικά tablewares κατά τη διάρκεια των ετών. Το εργοστάσιό μας έχει λειτουργήσει στενά μαζί για να εφοδιάσει τους πελάτες μας με το καλύτερο από την άποψη της τιμολόγησης, έχει κατασκευάσει, και έχει σχεδιάσει. Υπάρχουν δύο γραμμές παραγωγής στο εργοστάσιό μας για να παραγάγουν υψηλής θερμοκρασίας βερνικωμένα χρώμα dinnerwares profesionally. Όλα τα προϊόντα μας βάζουν φωτιά στον κλίβανο περισσότερο από 10 ώρες και η θερμοκρασία πυρκαγιών είναι πάνω από 1280 centigrades. Αυτός καθιστά τα προϊόντα μας ανθεκτικά. Κανένα πρόβλημα για να υπομείνει το extrem κρύο και καυτό στο στάδιο της χρήσης. Όλο το τραχύ σώμα θα είναι refinishment από τη χειροτεχνία πριν από την τοποθέτηση υαλοπινάκων. Αυτός μπορεί να αυξήσει το κατάλληλο ποσοστό και καθιστά τα προϊόντα καθαρισμένα.

 Τα κύρια προϊόντα μας είναι κεραμικές κούπες, κύπελλα, πιάτα, σύνολα καφέ στις διαφορετικές μορφές .such as που αποτυπώνονται σε ανάγλυφο, αντιδραστικές βερνικωμένες, χαραγμένες, ζωγραφισμένες στο χέρι κεραμικές, και το γεύμα πορσελάνης θέτει τα κεραμικά προϊόντα μας είναι ασφαλές για τη χρήση μικροκυμάτων και πλυντηρίων πιάτων. μπορούν να συναντηθούν με τα πρότυπα που καθορίζονται από το FDA στις απελευθερώσεις μολύβδου & καδμίου μαζί με τα στηρίγματα 6 5 Καλιφόρνιας. Εκτός απότουςαμερικανικούςκανονισμούς, τααγαθάμαςείναικατάλληλαγιαταπρότυπαπου καθορίζονταισεάλλεςχώρεςεπίσης.
 

Liling Dacheng Ceramic Industry Co.,Ltd

 

 

Με τους σχεδιαστές μας και το προσωπικό Ε&Α, είμαστε σε θέση να εργαστούμε με τα προγράμματα cOem και ODM., κάθε χρόνο θα ανταποκριθούμε στις εξωτερικές εκθέσεις, οι σχεδιαστές μας συλλέγουν τις λαμπρές ιδέες από για να ακολουθήσουν στο κατάστρωμα την τάση της συνεχώς μεταβαλλόμενης αγοράς, η ομάδα σχεδίου θα είναι αρμόδια για το σχεδιασμό για τα νέα προϊόντα, να συσκευάσει σύμφωνα με την απαίτηση των πελατών μας, μελετάμε τις ανάγκες των πελατών μας, και συστήνουμε τα στοιχεία τάσης στους πελάτες μας τακτικά.
 

Liling Dacheng Ceramic Industry Co.,Ltd
Είμαστε γρήγορα αυξανόμενη επιχείρηση, και εργαζόμαστε μαζί ομαδικά, με τη συνεπή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές, ήμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε τα αιτήματα των πελατών μας και να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες τους.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

 

 

Liling Dacheng Ceramic Industry Co.,Ltd

 

 

 

 

2009-καθιερωμένεςεισαγωγήκαιεξαγωγήουσίαςτουΤσάνγκσαπου ανταλλάσσουντηCo., ΕΠΕ, άνθρωποιμόνοέναςπου εργάζονταισε έναδωμάτιο.

 

2011-προσθέτοντας4ανθρώπουςγιανα επεκταθείτωνglobleαγορών

 

2014-κινημένοςπροςτοεμπορικόκτίριο γραφείωνκαιτηνέναρξηπροςηεμπορική έκθεσηέκθεσης

 

2015-Buildedηεπαγγελματικήομάδασχεδιαστώνκαιομάδατεχνικώνγιανα αναπτύξειτανέαπροϊόνταγιατουςπελάτεςμαςειδικά

 

2016-επεκτείνετετηνομάδαμαςγιανα επιτρέψετετηνκαλύτερηυπηρεσίακαιπερισσότερακαλάπροϊόντασεπερισσότερουςπελάτεςπέρα απότονκόσμο.

 

2017-αγόρασετοκτίριο γραφείωνδεδομένου ότιηεπιχείρησηεπεκτείνειτηνανάγκη

 

2018-τοεργοστάσιόμαςκαθώςηδιαταγήτουπελάτηαυξήθηκεπερισσότερο

Liling Dacheng Ceramic Industry Co.,Ltd Liling Dacheng Ceramic Industry Co.,Ltd Liling Dacheng Ceramic Industry Co.,Ltd
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : OEM

Αριθμός Υπαλλήλων : 150~180

Ετήσιες πωλήσεις : 2000000 -2500000

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας dinnerware πορσελάνης σύνολα για τις πωλήσεις καλής ποιότητας dinnerware πορσελάνης σύνολα για τις πωλήσεις